Wa Music

Основен представител на чуждестранни радио-телевизионни програми за територията на Република България.

ТВ канали

NOW 80's

NOW 80’s е музикален тематичен канал който се фокусира върху музиката от 80-те години.

 

Total Country TV

Total Country е най новият музикален канал за кънтри музика .В програмата са заложени тематични и разнообразни музикални програми , както и класации с нова кънтри музика.

Now 90's

NOW 90’s е музикален тематичен канал който се фокусира върху музиката от 90те години.

Clubland TV

Clubland TV е музикална телевизия излъчваща денс видео клипове от най добрите денс лейбъли в Европа.

Радио канали

Heart

Най-голямата търговска радио марка във Великобритания. Стартира в Уест Мидландс през 1994 г., и така до днес. Покрива 33 региона в цяла Великобритания. Heart „More Music Variety“ пуска най-добрата музика от вчера и днес! Ексклузивни живи изпълнения, които са само за удиторията на Heart. Съществената аудитория на Heart са слушатели на възраст между 25-44г.

Classic FM

Classic FM има около 5,6 милиона слушатели всяка седмица, което го прави най-голямата радиостанция за класическа музика в света. „Ние вярваме, че класическата музика е най-големият жанр музика писана някога. Нашата цел е да я споделяме с възможно най-широка публика. Ще се уверите, че излъчваните изпълнения са от най високо качество . В същото време се опитваме да разбием бариерите около класическата музика. Тя е в основата на всичко, което правим в Classic FM. Вярваме, че класическата музика може и трябва да бъде част от живота на всеки – независимо от възрастта му.“ Classic FM прави класическата музика съответна част от съвременния начин на живот. За да се постигне това, станцията пуска познати, заедно с по-малко известни музикални произведения.

Jazz FM

Jazz FM UK пуска най-големите световни джаз, блус и соул изпълнения от най-големите световни изпълнители в този жанр. „Мотото ни е „Слушай цветовете“. Ние сме дома на джаз, блус и соул музиката.“

Deep Lounge

 Deep Lounge  програма за релаксираща и тонизираща музика .

Capital FM

Радиото номер 1 за хитове и нова музика във Великобритания. „При Нас всяка песен е Хит или Хит от бъдещето.“ Ние събираме всички звезди под една сцена 2 пъти в годината с 5 часови уникални концерти. Представяне на нови сингли, албуми турнета, директно от изпълнителя! Екслузивни живи изпълнения, които са само за аудиторията на Capital FM

Smooth Radio

Твоят релаксиращ музикален микс …

Smooth Radio ви носи „релаксиращ музикален микс“. Песните, които ще чуете са най-добрите от последните пет десетилетия. Сега можете да слушате в цялата страна чрез вашия кабелен оператор или онлайн чрез smoothradio.com. Това е една станция с оптимистичен характер и щедър дух. Сливаме страхотната музика с ангажиране на личности. Това е музиката, която е в центъра на преживяването и емоцията от слушането и ще ви „Взриви“. „Всяка песен, която пускаме е живот, забележителност и отключва най-добрите времена на нашия живот.“
Smooth Radio е саундтрака към живота – ние пускаме най-големите и най-добрите песни от последните 40 години, специално за вас.

GAYDIO

Gaydio е радиостанция на (LGBT) общноста в Обединеното кралство. Излъчва от Манчестър и е с национално покритие в Обединеното Кралство. Станцията привлича около 2 850 000 слушатели на месец, което я прави едина от най-големите LGBT медийни платформи в Обединеното кралство и Европа. Различна медия, с различна музика. Тук всеки актуален хит звучи с най-добрия ремикс или със специална версия произведена от DJ–те на Gaydio.

Deep Radio

 Deep Radio Bulgaria е радио програма насочена към феновете на електронната  и денс музика. Форматът на радиото е CHR-DANCE . При нас ще чуете само най добрите денс ,поп, хаус и транс изпълнения за последните две деситилетия,  като се залага на презентации на нови сингли и албуми от водещите  DJ от Холандия, Белгия, Великобритания и Австралия. В програмата са включени и новини около предстоящите партита в България и Европа. . Към момента радиото освен онлайн от сайта www.deepradio.eu, може да слуша и в най големите платформи за споделяне на радио съдържание , както и в мрежата на най големите DTH оператори .

Capital XTRA

Capital XTRA е част от Global Radio – най-голямaта търговска радио група във Великобритания и една от най-големите в Европа. Компанията притежава трите най-големи марки в радио ефира: Heart, Capital и Classic FM, както и LBC, Radio X и Gold. Capital Xtra е насочено към Dance и Urban културата.

Radio X

Radio X се фокусира върху алтернативната музика и инди рока. Radio X стартира национално на 21 септември 2015г.

Gold

Златната музика на 50те ,60те, 70те и 80те

Heart 80s

Heart 80’s е най новия член в семейството на Global Radio който стартира през Март 2017г. Програмата залага на разнообразна музика от 80те години която е внимателно селектирана за да отговори на потребностите на аудиторията (25-45)

Очаквайте скоро

EN VIVO“ е Колумбийски телевизионен пакет на УА МЮЗИК ЕООД насочен към испанско говорящата аудитория в България. В пакета можете да откриете 9 от най-гледаните колумбийски телевизионни програми, покриващи всякакаква аудитория от 12 до 55 години. Много развлекателни и шоу програми, документални поредици, музикални класации, новини спортни и информационни предавания от Колумбия и Карибите.

WA Music : Благодарим Ви, че ни се доверихте!

ул.Балша №21 ет.1

София, България

wa_music

office@wamusicbg.com

+359 89 432 6336

+359 89 432 6371

© 2016-2018 „УА МЮЗИК “ ЕООД. Всички права запазени.
WAMUSIC™, WAMUSICBG.COM™, УА МЮЗИК ™ и логата са запазени търговски марки на УА МЮЗИК “ ЕООД, регистрирана в България с ЕИК 2013213849 и адрес ул. Балша №21 бл.44 , София 1408, България. Компанията е регистрирана като Администратор на лични данни с № 426160 на КЗЛД.
Условия за ползване | Отказ от гаранции и отговорност | Защита на личните данни | Cookies