„Deep Digital“ е музикална радио платформа със специални радиопрограми разработени за бизнеса от УА МЮЗИК ПЪБЛИШИНГ ЕООД със 100% уредени авторски и сродни права ! Към момента можете да изберете канал без реклами,или да създадем специализиран канал за вашата фирма с подбрана музика и реклами.

Програмите на Deep Digital  включват непрекъснато разширяващ се каталог от хиляди музикални заглавия, със 100% уредени авторски и сродни права за публично изпълнение в търговски обекти.

D – Energy

Канал с най добрата денс музика  – програмата е подходяща за Магазини  , Бензиностанции, Търговски център .

D-Lounge & SPA

Програмата за релаксираща и тонизираща музика  – Подходяща за СПА центрове, Козметични салони ,Ресторанти ,Книжарници , Аптеки и др.

D House Radio

Програма за Хаус и прогресив музика , подходяща за фитнес зали , магазини за спортни стоки и други .

 

D-Tropicana Radio

Радио програма насочена към екзотичните магазини и ресторанти които търсят спецефична атмосфера !

 

Защо да изберете програмите

на Deep Digital ?

100% Легален репертоар за публично изпълнение

Слушайки музика от програмите на Deep Digital вие не дължите никакви такси на сдруженията, представляващи правата на музиканти, композитори, аранжори или продуценти. Ние предлагаме различен вид абонамент на атрактивни цени, съобразен с големината и квадратурата на Вашите обекти.

ЗАЩО ?

Съглсасно закона за авторското право и сродните му права, легалното ползване на музикални произведения изисква уреждането на правата за публично изпълнение.

Ако не уредите авторските и сродните права на музикалните произведения, подлежите на административно наказание – глоба или имуществена санкция в размер от 2 000 до 20 000 лева. При системни нарушения е възможно дори търговският Ви обект Ви да бъде затворен за срок от три до шест месеца.

КАТАЛОГ

УА МЮЗИК ПЪБЛИШИНГ работи с най-добрите лейбъли в Европа ,САЩ ,Канада и Австралия , това са  компании за независима музика в света, което гарантира голямо разнообразие от музикални стилове. Нашите плейлисти са подредени от професионални музиканти и диджеи, а това гарантира часове качествена музика, която ще предложите на Вашите клиенти !

 

Преференциални цени

Цените варират в зависимост от вида , площ и категория на търговския обект като абонаментните планове са за 12,24 и36 месеца !

Част от нашите клиенти имат специални изисквания към подбора на музиката. Това най-често е продиктувано от бранда на компанията и настроението, което трябва да се създаде в търговския обект. Тогава на компанията е необходим а индивидуална програма, в която музиката е специано подбрана и подредена. Ние наричане такава програма – вашето бизнес радио.

Много търговските обекти искат в музикалните каналите да насложат рекламите си. Така музикалният канал се превръща в рекламна медия и насочва клиентите към актуалните промоционални артикули в търговския обект. Това директно води до повишаване на продажбите в обекта.

 

Какво получавам когато сключа договор ?

Всеки клиент закупил пакет от WA MUSIC  получава:

  • Достъп до заявените и закупени музикални програми и услуги с Username & Password .
  • Стикер удостоверяващ закупения музикален пакет за съответния период;
  • Фактура оригинал.
  • Сертификат за уредени авторски и сродни права за закупения музикален пакет или канал за съответния период.

 

КАК ?

Програмите които сте избрали се доставят  като онлайн радио , или на USB флашка със сериен номер

и в двата случая  се влиза в акаунт системата с Username § Парола и имате достъп до радио плеърите както е вписан  серийния номеер на USB флашката , и данни на ползвателя .

 

ПРЕДИМСТВА

Deep Digital е Open Business Radio , т.е  вашата реклама може да звучи локално за вашите търговски обекти . но  може да се чуе от всеки чрез свободното излъчване на Deep Radio . Радиото е налично и достъпно  в най големите радио платформи .

 

0

                                                                     Ползите от фоновата музика за бизнеса:

  • Задържа клиентите в магазините или бизнес обектите по-дълго време. Проучванията показват, че най-обикновено възпроизвеждане на музика в помещение, кара хората да пазаруват или престояват по-дълго. Тя запълва тишината, елиминира неприятните фонови шумове, като скърцане на обувки, кашляния, чужди разговори, шумолене и т.н., и прави заобикалящата среда много по-уютна.
  • Засяга стила на пазаруване. Клиентите пазаруват по-бързо, когато свири по- динамична музика и пазаруват по-бавно, когато свири подходяща спокойна музика. Имайте предвид, че подбирайки правилната фонова музика, може да въздействате върху това как клиентите Ви купуват стоките или използват услугите Ви.
  • Околната среда е по-приятна за клиентите Ви. Психологически обяснено – хората предпочитат да звучи музика и тя определя настроението им.

•    Позиционирате музикално Вашата компания. Вие имате представа за корпоративната идентичност на фирмата си, но сега можете да определите чрез музиката как да „звучи” Вашият бизнес.  Нека хората знаят и как „звучи” вашата марка.

                             С подходящата музикалната атмосфера, Вие изграждате  аудио имидж на дейността си.

•    Правилно подбраната музика съкращава възприятието за чакане. Когато хорат стоят на опашки или чакат да бъдат обслужени – това в по-голяма част от случаите им се струва дълго и ги изнервя допълнително. Ако в помещенията е тихо, у клиентите се създава усещането, че твърде дълго чакат да бъдат обслужени.

•   „Филтрирате” клиентите си . Чрез музиката можете да определяте клиентите си, както радиостанциите таргетират аудиторията си.  Чрез различните стилове музика може да правите подбор кои социални групи да бъдат Ваши клиенти. Тези, които не харесват аудиопозиционирането на фирмата Ви, вероятно не са целеви клиенти на марката и няма да похарчат много пари при Вас.

                                        ЦЕНИ ЗА ОЗВУЧАВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

                                                                            с репертоар на УА МЮЗИК ПЪБЛИШИНГ в сила от 17.09.2018г.

Цената е за озвучаване на Фризьорски салони , Спа центрове и салони за красота и е валидна за една програма за период от 12 месеца с ДДС !

Цената е за озвучаване на Спортни и Финтес центрове и зали , и е валидна за една програма за период от 12 месеца с ДДС !

Цената е за озвучаване на Бензиностанции и Автомивки , и е валидна за една програма за период от 12 месеца с ДДС !

Цената е за озвучаване на Кафенета до 20места , и е валидна за 12 месеца с ДДС !

Цената е за озвучаване на заведения за бързо хранене и е валидна за 12 месеца с ДДС !

Цената е за озвучаване на Ресторанти и Барове и е валидна за 12 месеца с ДДС !

Цената е за озвучаване на Аптеки,Дрогерии и Оптики ,и е валидна за една програма за период от 12 месеца с ДДС !

 

Цената е за озвучаване на Магазини и е валидна за 12 месеца с ДДС !

Направи запитване за твоят търговски обект още сега!

WA Music : Благодарим Ви, че ни се доверихте!

ул.Балша №21 ет.1

София, България

wa_music

office@wamusicbg.com

+359 89 432 6336

+359 89 432 6371

© 2016-2018 „УА МЮЗИК “ ЕООД. Всички права запазени.
WAMUSIC™, WAMUSICBG.COM™, УА МЮЗИК ™ и логата са запазени търговски марки на УА МЮЗИК “ ЕООД, регистрирана в България с ЕИК 2013213849 и адрес ул. Балша №21 бл.44 , София 1408, България. Компанията е регистрирана като Администратор на лични данни с № 426160 на КЗЛД.
Условия за ползване | Отказ от гаранции и отговорност | Защита на личните данни | Cookies