Бизнес радиото ви предоставя самостоятелен радио канал по който можете да пускате ваши реклами към клиентите във вашите търговски обекти . Програмата се предоставя Online & Offline,  само ако се закупи избран музикален пакет от музикалната платформата „Deep Digital“, и изберете пакет за Вашата реклама.

                        БИЗНЕС РАДИО

 

Ако сте избрали някоя от програмите на „Deep Digital“ , и искате да звучат ваши реклами в такъв случай се нуждаете от изготвяне на самостоятелна програма .Такъв тип програма ние наричаме „Бизнес Радио“ .Освен селектирани реклами които се съгласуват с клиента , по желание може да бъдат пускани  новинарски емисии на всеки кръгъл час с бранда на компанията за която е предназначена програмата.Новинарските емисии са с продължителност от 3 до 4 минути  и съдържат актуална  и любопитна информация от България и света , както и прогноза за времето. Така ние затваряме цялостния кръг за изработване на цялостно корпоративно радио .Включващо музика по избор от тематичните канали ,Реклами само и единствено на клиента и актуална информация. !

                                            КАК?

Избраните програми се предоставят по два начина: ,

Online – като онлайн радио чрез аудио стрийм кодиран чрез най съвременните технологии за аудио звук .

Offline -чрез USB Stick !

 

Направи запитване за твоят търговски обект още сега!

WA Music : Благодарим Ви, че ни се доверихте!

ул.Балша №21 ет.1

София, България

wa_music

office@wamusicbg.com

+359 89 432 6336

+359 89 432 6371

© 2016-2018 „УА МЮЗИК “ ЕООД. Всички права запазени.
WAMUSIC™, WAMUSICBG.COM™, УА МЮЗИК ™ и логата са запазени търговски марки на УА МЮЗИК “ ЕООД, регистрирана в България с ЕИК 2013213849 и адрес ул. Балша №21 бл.44 , София 1408, България. Компанията е регистрирана като Администратор на лични данни с № 426160 на КЗЛД.
Условия за ползване | Отказ от гаранции и отговорност | Защита на личните данни | Cookies